0
Evrokupovi

Građani napadaju milionere

Objavljeno: 03.10.12 u 16:14

Ako ti nije jasno o čemu pričamo u pitanju je grupa D Lige šampiona i mečevi 2. kola Mančester Siti – Borusija Dortmund i Ajaks – Real Madrid. Derbi meč je na Itihadu, a nezanimljivo neće biti ni u Amsterdamu.
Građani dočekuju milionere iz Dortmund i žele da osvoje tri boda po svaku cenu. Prošle godine nisu prošli grupu i sada neće dozvoliti da kao tada izgube meč na svom terenu (Napoli ih je dobio). Roberto Manćini će izvesti najjači sastav, sa Aguerom i Tevezom napred (mada nije isključeno da džeko ipak počne meč). siti je izgubio od Reala u prvom kolu sa 3:2 i pobeda je moranje.
S druge strane, Dortmund je jedva savladao Ajaks u 1. kolu i dolazi manje-više rasterećen na itihad. Pobedili su Menš sa 5:0 za vikend, ali na svom terenu. U gostima igraju očajno i sve sem pobede građana bi ovde bilo prvoklasno iznenađenje.
U drugom meču u grupi Real gostuje Ajaksu, a kopljanici će nekako pokušati da iznenadi Murinjove izabranike. Biće to jako teško, iako će gospodin Specijalni sigurno odmarati neke igrače za El Klasiko. Ali kada su na klupi Kaka, Iguain, Ozil, Kedira, shvatate da drugi tim nije ni malo slab. Real želi da dođe do drugog trijumfa, a čisto da znate prošle sezone su u Amsterdamu slavili sa 3:0 (isti rezultat je bio i na Bernabeu).
Tabela: Dortmund 3, Real Madrid 3, Ajaks 0, Mančester Siti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter