0
Evrokupovi

Posrnuli Milan gostuje posvađanom Zenitu, Anderleht čeka Malagu

Duel loših

Objavljeno: 03.10.12 u 15:34

U grupi C su na programu mečevi Zenit – Milan i Anderleht – Malaga, a naravno da će sve oči biti uprte u duel u Sankt Peterburgu koji se igra od 18 časova.

Zenit igra očajno od kada su u klub stigla dva najveća pojačanja Hulk i Vitsel, atmosfera u timu je veoma loša, ruski igrači bojkotuju pomenutu dvojicu, Denisov je izbačen iz tima, a rezultati su loši. Spaletija međutim sve to ne brine mnogo i nada se da će uskoro njegov tim igrati kako on očekuje. Milan je u još goroj situaciji, pošto su prodali sve što su mogli, a navijači su izuzetno nezadovoljni. Traži se nečiji skalp, verovatno Alegrijev.

Pitanje je samo gde je situacija gora. Milan će pokušati rano da dođe do vođstva, jer Zenit ima ozbiljan problem kada prvi primi gol i gotovo da ne može da se vrati u meč. Tako su u 1. kolu i izgubili od Malage, potpuno su se pogubili posle rano primljenog gola. Ali Milan teško daje golove, a svi će gledati u El Šaravija i očekivati novu čudesnu partiju. Ali ne može ni ovaj momak uvek sam.

U drugom meču grupe C sastaju se na stadionu Konstant vanden Stok Anderleht i Malaga. Mnogi su mislili da će šampion Belgije svima biti lak zalogaj, ali su se prevarili. Igraju jako čvrsto, teško primaju golove, a pokušaće na svom stadionu da iskoriste slabosti Malage u defanzivi preko Embokanija, Kanua i Jovanovića. Malaga će verovatno igrati ofanzivno i u Briselu, Saviola i Isko će predstavljati najveću opsnost po gol Anderlehta.

Tabela: Malaga 3, Anderleht 1, Milan 1, Zenit 0.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter