0
Tenis

Ana i JJ eliminisane

Objavljeno: 03.10.12 u 11:04

Ana Ivanović bila je poražena od Romine Oprandi iz Švajcarske sa 6:4, 6:3. Sa druge strane, Jankovićevu je eliminisala Karla Suares Navaro sa 7:5, 6:4.

 

 

Ana je neočekivano eliminisana od Oprandijeve u dva seta. U prvom setu teniserke su čuvale servis do sedmog gema kada je Švajcarkinja stekla prednost, ali je Ana odmah uzvratila i izjednačila. Međutim, Oprandijeva je potom napravila još jedan brejk, te sigurnim servisom dobila set 6:4.

 

 

Oprandi je maksimalno iskoristila momenat i u prvom gemu drugog seta napravila brejk, da bi posle Aninog mučenja da smanji na 2:1, napravila još jedan za ubedljivih 5:1. Ivanovićeva je uspela da uzvrati jednom za 5:3, ali nije je služio servis te je Oprandi trećim brejom u setu slavila 6:3.

 

 

U sledećem kolu igraće protiv bolje iz duela prve nositeljke VIktorije Azarenke i Ruskinje Elene Vesnine.

 

 

Duel Jelene Janković i Suares Navaro predstavljao je okršaj očajnoh servisa. U prvom gemu viđeno je čak sedam brejkova, a Jeleni nije bila dovoljna ni prednost od 5:2 i čak pet set lopti. Španjolka je napravila tri brejka, vezala pet gemova i dobila set sa 7:5.

 

 

Konačno, Jelena je iskoristila 7 od 23 brejk šanse, dok je Karla koristila svaku drugu (9/18) te stigla do neobične pobede.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter