0
Evrokupovi

Posle utakmice pune preokreta Spaleti i Alegri dali svoje viđenje meča

Abijati (ni)je presudio

Objavljeno: 03.10.12 u 21:30

Trener Milana Masimilijano Alegri nije štedeo pohvale na račun veterana Kristijana Abijatija nakon velike drame i pobede Milana nad Zenitom. Milan je od gotovog napravio veresiju, imao je 0:2 a, vrlo moguće i poraza, ga je spasao Abijati fantastičnim intervencijama u nekoliko navrata.

„Abijati je sjajno branio u oba dela meča. On je fantastičan golman koji je za dve godine mog rada u Milanu učinio mnogo toga dobrog za klub. Što se tiče greške koju je napravio, to se dešava svakom igraču. Problem je što se golmanov propust više vidi nego kod igrača u polju“ rekao je Alegri.

S druge strane, drugi Italijan ali na klupi Zenita nije se u potpunosti složio sa ovom konstatacijom. On jeste pohvalio veterana na golu Milaneza ali je i kritikovao nezalaganje svojih igrača.

„Večeras je Kristijan Abijati bio sjajan i spasao je dve, tri lopte sa gol linije. Ipak, mislim da smo mi ti koji su Milanu dozvolili previše slobode u igri i nepotrebno stvorili deficit. Uspeli smo da se vratimo u meč ali smo onda svojom indolentnošću uticali na to da Milan odnese sva tri boda“ konstatovao je Spaleti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter