0
Evropske lige

Seltik savladao Spartak u sred Rusije, dva preokreta na meču!

Zeleni se Moskva

Objavljeno: 02.10.12 u 20:00

Kakav meč je viđen u Moskvi u okviru 2. kola grupe G Lige šampiona! Na stadionu Lužnjiki Spartak je poražen od Seltika gotovo na identičan način kao što su izgubili od Barselona sa 3:2!
Seltik je prvi stigao do vođstva golom Hupera posle asistencije Lustiga, a do kraja prvog poluvremena Spartak se vratio u igru golom Emanuela Emenikea. Isti igrač je doneo Moskovljanima vođstvo na startu drugog poluvremena. Identično kao protiv Barselone su uspeli da preokrenu rezultat, ali su u samom finišu ispustili vođstvo.
U 63. minutu momenat odluke, Insauralde pravi prekršaj nad Huperom na 18 metara kao poslednji igrač odbrane, a sudija Toni Čapro mu pokazuje direktan crveni karton!
U 71. minutu sjajan napad Seltika je krunisan golom. Na kraju je loptu u sopstvenu mrežu sproveo Kombarov, a pre toga je šutirao Forest, koji je samo 60 sekundi ranije ušao u igru.
A u poslednjim momentima regularnog dela meča šok za domaće navijače. Centaršut Izagirea sa leve strane u gol pretvara Jorgos Samaras za veliku radost gostujućih navijača i osvojena sva tri boda koja ih vode bar na kratko do prvog mesta u grupi. Ova pobeda Seltiku mnogo znači u borbi za drugo mesto, pošto su svi sigurni da će Barselona biti prva.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter