0
Evropske lige

Šahtjor napada damu

Objavljeno: 02.10.12 u 08:30

Večeras su na programu mečevi drugog kola grupe E Lige šampiona, a derbi meč se igra u Torinu gde Juventus dočekuje ekipu Šahtjora, koja će sa svim svojim Brazilcima pokušati da dođe do povoljnog rezultata posle pobede u prvom kolu protiv Norsjaelanda. Juve želi sva tri boda pred svojim navijačima i u prvom meču u Ligi šampiona na novom stadionu.

 

Stara dama je odigrala odlično meč na Stamford Bridžu protiv Čelsija i ako ponove takvu igru, naročito iz drugog poluvremena, mogu da dođu do sva tri boda. Karera će korisititi istu taktiku kao i na prethodnom ligaškom meču protiv Rome, kada je Juve za 20 minuta rešio pitanje pobednika i došao vrlo brzo do 3:0. Šahtjor će pokušati da odoli u početnih 15-20 minuta, da zatvori prilaze svom golu, a možda i da iznenadi iz neke kontre.

 

Šampion Ukrajine ima sjajan tim i nema čega da se plaši ni u Torinu, mada je Juventusu data uloga favorita ne treba da vas iznenadi ni drugačiji ishod na kraju meča.

 

U drugom susretu šampion Danske Nordsjaeland dočekuje Čelsi i prilično je očigledno ko je ovde apsolutni favorit. Naravno, evropski šampion. Bane Ivanović i društvo stižu u dansku kako bi osvojili sva tri boda, pobeda na gostovanju im je potrebna, jer im slede dva teška meča sa Šahtjorom.

 

Tabela: Šahtjor 3, Juventus 1, Čelsi 1, Nordsaeland 0.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter