in ,

„Procureo“ spisak

Na zvaničnom sajtu Fudbalskog saveza Engleske, izašla je vest u kojoj je saopšten zvanični spisak reprezentativaca Srbije mlađih od 21 godine da ga selektor Orlića još nije ni objavio!

Postavlja se pitanje kako su Englezi pre celokupne srpske javnosti došli do spiska srpskih reprezentativaca na kome se nalaze:

Golmani: Branimir Aleksić (Spartak Zlatibor Voda), Aleksandar Kirovski (Crvena zvezda), Marko Dmitrović (Crvena zvezda)

Defanziva: Nemanja Gudelj (NAK Breda), Marko Petković (OFK Beograd), Slobodan Medojević (Volfsburg), Aleksandar Pantić (Crvena zvezda), Miloš Kosanović (Krakovija), Filip Mladenović (Crvena zvezda), Milan Rodić (OFK Beograd)

loading...

Sredina terena: Vuk Mitošević (Vojvodina), Miloš Jojić (Partizan), Saša Marković (Partizan), Nenad Krstičić (Sampdorija), Filip Malbašić (Hofenhajm), Luka Milivojević (Crvena zvezda), Nikola Ninković (Partizan), Darko Lazović (Crvena zvezda), Goran Čaušić (Rad)

Napad: Nemanja Kojić (Rad), Đorđe Despotović (Spartak Zlatibor Voda), Luka Milunović (Crvena zvezda), Ognjen Mudrinski (Crvena zvezda)

Pitanje je postavljeno FSS-u, kako je moguće da Englezi već imaju spisak. Na to je dao odgovor geenralni sekretar FSS-a Zoran Laković koj je u izjavi “Novostima“ rekao:

„Nisam video ceo spisak koji je objavljen na sajtu, pa ne bih da donosim unapred zaključke, ali sigurno je da kompletan sastav znaju jedino FSS i britanska ambasada. Znajući Engleze kao džentlmene, ne želim da verujem su to zloupotrebili! Ali u svakom slučaju, to nama neće biti problem, da li je širi sastav poznat dan-dva ranije.“

Naš slektor je bio zbunjen: „Ne mogu oni da imaju taj spisak iz prostog razloga što mi listu igrača još nismo objavili.“

Prva utakmica baraža igraće se 12. oktobra u Noriču, revanš je četiri dana kasnije u Kruševcu.

Autor: Podrazumevani veb mesta

Serbian sports journalist, NBA analyst

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Tomić i dalje povredjen

Promena trenera u Radničkom 1923