0
ATP

Noletova muka na startu

Objavljeno: 02.10.12 u 15:09

Đoković i Berer su do sada igrali samo jednom i to na Vimbldonu 2008. kada je Novak pobedio sa 3:1 u setovima. Sada je ponovo izgubio set i to kroz taj-brejk, ali se, srećom brzo oporavio od pada u igri.

 

 

Posle početnog, reklo bi se zagrevanja oba tenisera, tokom kojih nije bilo brejkova, usledio je četvrti gem, u kojem je Novak sa nekoliko lepih poena sa osnovne linije uzdrmao Berera i oduzeo mu servis za 3:1.

 

 

Iako je u narednom gemu postojala mogućnost ribrejka, Novak je spasio loptu a onda je vezao nekoliko poena za ubedljivo vođstvo.

 

 

Ovaj gem kao da je slomio Nemca koji je prvo igrao atipično bezvoljno, da bi počeo da rizikuje prilikom svakog poena.Novaku nije bilo teško da koristi njegove greške i ishitrene reakcije i lako je za 32 minuta igre dođe do 6:1.

 

 

Berer je u drugom setu došao k sebi i čini se da se privikao na igru protivnika pošto je u prvih nekoliko gemova bilo potpuno izjednačeno.

 

 

Novak kao da se prerano opustio u ovom duelu, dozvolio je Nemcu da dogura do taj-brejka u kojem je potpuno pao – Berer je načinio mini-brejk za 4:2 odakle je lako stigao do tri set lopte, realizujući prvu! Posle neočekivanog drugog, usledio je treći set koji je vratio stvari na svoje mesto s kraja prvog dela igre.

 

 

U poslednjem, osmom gemu toliko se razljutio da je načinio brejk bez izgubljenog poena podigavši publiku na noge.

 

 

Đoković u narednoj rundi igra protiv Argentinca Karlosa Berloka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter