1
Domaći fudbal

Juriš na prvo mesto

Objavljeno: 02.10.12 u 13:18

Dok se Partizan sprema za meč 2. kola Lige Evrope u Kazanju, fudbaleri njihovog najvećeg rivala Crvene zvezde se spremaju da im posle dve godine preotmu čelnu poziciju na tabeli Superlige.

 

Zvezdaši sutra gostuju Javoru u Ivanjici, a odloženi meč prvog kola srpskog šampionata je idealna prilika da crveno-beli zasednu na čelo prvoligaškog karavana još od oktobra 2010. godine.

 

„Naš cilj je da u maju budemo na prvom mestu na tabeli, a lepo bi bilo da tu zasednemo već sutra, ali to neće biti lako. Idemo na noge ekipi koja je pobedom u prošlom kolu sebi podigla samopouzdanje na šta treba dodati činjenicu da Zvezdi nikada nije bilo lako u Ivanjici.

 

Ipak, mi verujemo kako možemo da izbijemo na prvo mesto tabele Superlige i to ćemo sutra pokušati da ostvarimo. Mada, nama je ova utakmica kao i svaka druga, jer je imperativ pobede uvek prisutan u Crvenoj zvezdi“, kaže trener Aleksandar Janković.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title JuriÅ¡ na prvo mesto | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Casana blog for anyone who wants to act out out nigh this topic. You observation so some its near exhausting to present with you (not that I real would want…HaHa). You definitely put a new stunting on a substance thats been shorthand about for period. Precise force, only zealous!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter