1
ATP

Federer učestvuje na Masteru u Šangaju

Objavljeno: 02.10.12 u 10:44

Rodžer Federer je prethodnih godina uglavnom propuštao azijsku turneju, a iako se mislilo da ni ove godine neće odigrati nijedan turnir na tom kontinetnu, danas je obavestio organizatore da očekuju da će igrati sledeće nedelje.

 

„Biče fantastično vratiti se u Šangaj na Masters. Mnogo volim taj grad kao i navijače tamo. Imao sam velikog uspeha na tom turniru, nadam se da će i ove godine biti uzbudljivo“, rekao je Federer.

 

Federer je do sada šest puta učestvovao na turniru u Šangaju, a poslednji put kada je igrao na njemu poražen je u finalu od Britanca Endija Marija.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Federer učestvuje na Masteru u Å angaju | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Outstanding post, I believe people should learn a lot from this web blog its really user pleasant. So much great info on here .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter