0
Domaći fudbal

Crno-beli, da vidimo gde ste

Objavljeno: 02.10.12 u 13:12

Domaća scena je previše skromna za Partizan, što se pokazalo i u poslednjem derbiju protiv Voše, koju su u Novom Sadu napunili (3:0), pa je sad red da se igrači crno-belih pokažu u Evropi. Prethodnih godina na tom nivou takmičenja obično su punili njih, pa me živo interesuje da li se tu nešto promenilo.

 

Remi bez golova protiv slabašnog Neščija u prvom kolu govori da je najbolji srpski tim miljama daleko od Evrope, ali ajde da vidimo šta će biti u četvrtak na gostovanju Rubinu. U Humskoj su optimisti, pa ajde da im verujemo iako za poslednjih osam godina na starni nisu uspeli da osvoje nijedan bod u Ligi šampiona ili Ligi Evrope.

 

„Do Rusije nas čeka dugačak put, pa nećemo valjda da ga prevalimo da bismo se predali bez borbe? To ne dolazi u obzir. Idemo da igramo našu igru i pružimo naš maksimum i nadamo se uspehu, jer je to sportski.

 

Oni jesu favorit, imaju prednost domaćeg terena, ali mi se ne plašimo. Naprotiv, spremni smo da igramo i da se nadigravamo“, kaže defanzivac Miloš Ostojić.

 

Plan puta je sledeći, sutra ujutru se ide u Rusiju, tamo će odraditi i jedan trening, a onda u četvrtak tekma.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter