0
Evropske lige

Bajern u Belorusiji

Objavljeno: 02.10.12 u 08:35

U okviru drugog kola grupe F Minehnski Bajern gostuje u Belorusiji BATE Borisovu, dok Valensija na Mestalji dočekuje Lil.

 

 

BATE je napravio najveće iznenađenje u 1. kolu Lige šampiona savladavši Lil u gostima sa 3:1, ali teško je očekivati da mogu da ponove nešto slično i u duelu sa moćnim Bajernom koji u dosadašnjem delu sezone nije izgubio ni bod. Bavarci su za vikend pobedili Verder u Bremenu, ali su odigrali jako slabo prvo poluvreme. Ako im se tako nešto ponovi u Belorusiji BATE bi mogao da ih kazni, ali je to zaista teško očekivati.

 

 

Valensija na Mestalji dočekuje Lil koji se nalazi u očajnoj formi. Protiv BATE-a nisu imali sreće, a za vikend su glatko izgubili od Rena. S druge strane, Valensija polako ulazi u formu i ne bi smela da ima većih problema na ovom susretu da dođe do sva tri boda. Slepi miševi imaju imperativ pobede, jer žele u narednu fazu, a ne bi bilo dobro da počnu takmičenje bez pobede u dva meča.

 

 

Tabela: BATE 3, Bajern 3, Valensija 0, Lil 0.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter