0
Domaći fudbal

Narod će nas podržati

Objavljeno: 01.10.12 u 13:12

Beograd, Novi Sad, Kruševac ili neko četvtro rešenje? Za kapitena fudbalske reprezentacije Srbije Branislava Ivanovića ne postoji ni najmanja dilema. Odgovor je Beograd. Preciznije, stadion Crvene zvezde.

 

 

Defanzivac Čelsija je uveren da će reprezentacija imati podršku kakva joj dolikuje i podseća da je nacionalni tim sve svoje važne mečeve igrao na najvećem srpskom stadionu, pa da bi tako trebalo da bude i 12. oktobra protiv favorite u našoj kvalifikacionoj grupi, selekcije Belgije.

 

 

„Ko ne želi da igra na Marakani? To je san svakog igrača. Srbija je sve svoje velike mečeve igrala u grotlu stadiona Crvene zvezde i tako treba da ostane.

 

 

Postoji problem između golmana Vladimira Stohkovića i dela navijača, ali takav je trenutak. Mi tu ne možemo ništa, jer nije naš posao da se svađamo s gledaocima.

 

 

Ipak, Ne sumnjam da će narod podržati ovu novu mladu selekciju, koja je u prve dve utakmice kvalifikacija dala maksimum, čak ostvarila i dobar rezultat, a siguran sam istinski ljubitelji fudbala to umeju da cene.

 

 

Belgijanci su favoriti u ovoj grupi, jer teško da možete reći da li su bolji u odbrani, veznom redu ili napadu. Na raspolaganju imaju preko 30 kvalitetnih fudbalera, mada mi se čini da se ne snalaze najbolje u toj ulozi favorita, pogotovo kad igraju kod kuće, pa se mnogo bnolje snalaze u gostima gde nemaju toliki pritisak javnosti i navijača“, kaže Ivanović.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter