1
Fudbal

Odlični Stefan El Šaravi odličnim partijama zapao je za oko najjačim evropskim klubovima

El Šaravi nije na prodaju

Objavljeno: 01.10.12 u 22:29

Potpredsednik Milana Adrijano Galijani izjavio je da najbolji strelac “rosonera” nije na prodaju i odbacio medijske špekulacije o njegovom prelasku u Mančester Junajted.

El Šaravi nije na tžištu, on ima samo 19 godina, nedavno je produžio ugovor do 2017. godine i navijači mogu da budu mirni“, rekao je Galijani za italijanske medije.

Stefan El Šaravi je sin Egipćanina, ali pošto mu je majka Italijanka on se odlučio da nastupi u dresu Azura i već je debitovao kod Ćezara Prandelija. Nastupio je na svih šest utakmica u Seriji A i postigao je 4 gola.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title El Å aravi nije na prodaju | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. I do not even know how I ended up here, but I thought this post was good. I don’t know who you are but certainly you are going to a famous blogger if you are not already Cheers!
    CKristenNasont

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter