0
Fudbal

Drž’ se Džajo stiže te Sale

Objavljeno: 01.10.12 u 10:22

Vrhunskim volej udarcem kojim je duplirao vođstvo Partizana u Novom Sadu protiv Vojvodine Saša Ilić se na samo pet pogodaka približio Draganu Džajiću na večnoj listi strelaca svih državnih prvenstava. Legenda Crvene zvezde trenutno zauzima desetu poziciju s 113. golova, a Sale ih je za sada dao 108.

 

Na prvom mestu ove liste nalazi se Slobodan Santrač s 218 golova i njega još dugo niko neće stići, ali Sale se ozbiljno približio Džaji i sasvim je realno da u narednih godinu dana, koliko mu traje ugovor s ekipom iz Humske stigne, a možda i prestigne Zvezdinu legendu.

 

„Mogu i bombe oko mene da padaju, ali sposoban sam da postignem tih pet golova.

 

Šalu na stranu, neumesno je porediti Dragana Džajića i mene. Velika je čast da se uopšte nađate na nekoj takvoj listi s njim. On je gospodin, koji je u svom vremenu bio neprevaziđen, a sposobnosti je dokazao i kao funkcionire. Prema njemu imam veliko poštovanje, bez obzira što je iz redova našeg najvećeg rivala.

 

Mene rekordi zaista ne interesuju i moj primarni cilj je da Partizan bude šampion, a ukoliko postignem tih pet golova biće lepo. Ako se to ne dogodi, neće mi biti krivo“, kaže Ilić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter