0
AdmiralBet ABA Liga

Zvezda sutra gostuje Zadru od 18 sati

Direktor Zadra apeluje na sportsko navijanje

Objavljeno: 01.10.12 u 17:21

Beogradski crveno beli posle iznenađujućeg poraza na startu u Splitu, moraju da vade fleke sutra na, za njih uvek neugodnom, gostovanju Zadru.

„Zvezda je jedan od favorita i znaju da igraju košarku, ali mi ćemo odgovoriti na način koji je na tragu naše prve utakmice, pre svega energetski“, rekao je trener Zadra Ante Nazor.

Zadrani su u prvom kolu poraženi od Partizana u meču koga su obeležile velike tenzije i ispadi navijača ali i trenera Partizana.

Direktor Zadra Branko Skroče pozvao je navijače njegove ekipe da pokažu da su bolji od publike u Beogradu.

„Pozvao bih sve naše navijače da u svakom slučaju naprave sportsku atmosferu i da pokažemo kako smo bolji nego što je bila publika u Beogradu. Zamolio bih naše navijače da ne nose nikakve rekvizite sa sobom. Svaki pokušaj da utakmica nalikuje onoj u Beogradu biće sprečen“, kazao je Skroče.

„Upravo smo dobili informaciju da su trener, klub, sudije i delegate utakmice u Beogradu kažnjeni, ali nama to ništa ne znači. Ipak, to pokazuje kako vođstvo ove lige neće dozvoliti da se takva situacija više ponovi“, dodao je direktor košarkaškog kluba Zadar.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter