0
Evropske lige

Čekaju Mihin poziv

Objavljeno: 01.10.12 u 13:26

Svaki prosečan navijač fudbalske reprezentacije Srbije s žaljenjem će konstatovati kako je glavni problem orlova nedostatak kvalitetnog napadača. Odbrana je vrhunska, vezni red solidan, ali u napadu škripi, da je to neverovatno.

 

 

Probao je selektor Siniša Mihajlović na prijateljskim utakmicama da eksperimetniše, ali nije uspelo mnogo toga. A onda su počele lige u zemljama širom Evrope i golgeteri se nekako sami nameću.

 

 

Idemo redom.

 

 

Nikola Đurđić iz švedskog Helsinborga je na deset utakmica u samo 42 dana postigao osam golova i on bi mogao da bude jedan Mihinih aduta u mečevima protiv Belgije i Makedonije.

 

 

Posle njega tu su Filip Đorđević, koji je minulog vikenda postigao dva gola u pobedi Nanta nad Lansom (4:0), kao i Alen Stevanović iz Toribna, koji je pogodio protiv Atalante (5:1).

 

 

Miha je za sada najavio da razmišlja o Stevanoviću, ali poslednji vikend bi mogao da mu skrene pažnju i na malo severnije delove Evrope.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter