0
Tenis

Ana Ivanović spasila dve meč lopte i potom osvojila dva seta

Anin veliki preokret

Objavljeno: 01.10.12 u 16:18

Najbolje rangirana srpska teniserka Ana Ivanović savladala je Valvaru Lepčenko i plasirala se u osminu finala WTA turnira u Pekingu.

Naša teniserka je napravila veliki preokret i na kraju pobedila rezultatom 4:6, 7:5, 6:1. U naerdnom kolu  Ana će se sastati dsa pobednicom duela Romina Oprandi – Kamila Đorđi.

Lepčenko je odlično ušla u ovaj meč. Napravila je dva brejka i održavala svoju prednost do kraja seta. Povela je Lepčenko sa 1:0 i pokazala zašto se trenutno nalazi na 19. poziciji na WTA rang listi.

Nastavlja Amerikanka sa dobrom partijom. Rano pravi brejk i dolazi do prednosti od 1:3. Nakon 4 odigrana gema Lepčenko dolazi u vođstvo od 3:5 i dve meč lopte na Anin servis. Međutim, Ivanovićeva se tada probudila i osvaja naredna četiri gema i dolazi do izjednačenja.

Iskoristila je Ana svoju šansu i odmah došla do 2:0 u trećem setu. Ipak, Amerikanka pravi brejk, ali to je bilo sve. Najbolja srpska teniserka ponovo osvaja četiri uzastopna gema i dolazi do pobede. Fantastičan preokret Ane Ivanović za plasman u narednu rundu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter