0
AdmiralBet ABA Liga

Posle odgovora Danilovića na neka postavljena pitanja, predsednik Zvezde se opet oglasio

Šou se nastavlja

Objavljeno: 30.09.12 u 15:28

Čović je postavio pitanja, na neka je odgovorio Danilović, pa se sada Čović opet oglašava. Ne, ne radi se o španskoj seriji sa domaćim glumcima, već, nažalost, o našoj košarkaškoj sceni ove sezone.

Između ostalog Nebojša Čović je za Žurnal izjavio:

“Bez obzira na sve što se dešavalo na relaciji dva kluba, Crvena zvezda je spremna na saradnju sa Partizanom. Međutim, to ne isključuje ono što mora da se dogodi, a to je da se daju odgovori na postavljena pitanja javnosti.”

Nebojša Čović kaže da Predrag Danilović na određena pitanja javnosti iznosi lažne tvrdnje i neistine.

“Ni Crvena zvezda, a ni Partizan, nisu nedodirljivi ma ko sedeo u njihovim upravama i ma ko im bili uticajni prijatelji. Nije dobro kada se na jasna pitanja, odgovara time što se iznosi nešto što nije istina. Poput toga da sam ja gurao igrače u reprezentaciju. To nikada nisam radio, niti ću raditi, bez obzira što je moguće da će neko podmetnuti nekoga da iznese i takve tvrdnje, jer takva su vremena u Srbiji.. Ne želim da pomislim da je gospodin Danilović apostol neistine.

Što se tiče Crvene zvezde, možemo da pričamo i iznosimo dokumenta i informacije za poslednjih 12 godina. Jer sama tvrdnja gospodina Danilovića da ne treba analizirati samo poslednje četiri godine, govori da smo u pravu. Ali, siguran sam da ćemo i u analizi za 12 godina, biti u pravu. I jedni i drugi imamo obavezu da javnosti odgovorimo na egzaktna i dobronamerna pitanja koja su postavljena, a ne da zamenjujemo teze i tvrdimo da je to provokacija.”, rekao je predsednik Crvene zvezde.

„Za mene je odgovor Danilovića očekivan i to sam rekao u obraćanju javnosti. Međutim, smatram da dok javnost ne dobije odgovore, tačne i direktne, na postavljena pitanja, nema potreba za bilo kakvo dalje medijsko prepucavanje između nas. To ne znači da mi svakodnevno nećemo podsećati javnost da li imamo ili nemamo odgovore. Stojim na raspolaganju gospodinju Daniloviću i svim drugim košarkaškim radnicima za saradnju u interesu razvoja i napretka košarke u Srbiji gde Crvena zvezda može, a i daće ogroman doprinos.“ zaklučio je Nebojša Čović

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter