1
Fudbal

Ekipa Valjadolida bez suspendovanog Đukuća, isprašila Valjekano sa 6:1, gol dao i Rukavina

Đukićev Valjadolid razneo Rajo

Objavljeno: 30.09.12 u 18:08

U meču 6. kola Primere Valjadolid Miroslava Đukića dočekao je Rajo Valjekano, koji se proveo kao bos po trnju na Munisipalu. Gosti su poveli u 5. minutu preko Domingeza, ali to kao da je razljutilo domaće fudbalere.
Već u 10. su izjednačili golom Buena, a do 21. su vodili sa 3:1 (Manučo i Gonzales strelci). Do kraja prvog poluvremena meč je bio rešen, a prvi gol ove sezone postigao je Antonio Rukavina, bivši desni bek Partizana.
U nastavku je Valjadolid nastavio da melje svog protivnika i psotigao još dva pogotka prko Manuča i Gonzalesa, koji su postigli svoje druge golove na susretu.
Valjadolid je tako skočio na tabeli i sada je šesti sa 9 bodova, dok je Rajo pao na 11. mesto sa sedam bodova.

Na klupi domaćina nije bilo suspendovanog Miroslava Đukića koji je kaznu od dve ukamcije nevođenja ekipe zaradio zbog crvenog kartona dobijenog na utakmici protiv Atletiko Madrida.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Đukićev Valjadolid razneo Rajo | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Great site you have here.. It’s difficult to find high quality writing like yours nowadays. I truly appreciate individuals like you! Take care!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter