0
AdmiralBet ABA Liga

Bez borbenosti i požrtvovanja

Objavljeno: 30.09.12 u 09:39

Košarkaši Crvene zvezde ostavili su veoma loš utisak na otvaranju sezone. Split je držao kontrolu nad igrom tokom cele utakmice i na kraju zasluženo trijmfovao. Trener crveno belih Milivoje Lazić nije krio razočaranje nakon poraza.

„Splićani su se više borili za svoj tim i grb, ostavili su srce na terenu, brže su se adaptirali na uslove. Mi smo podbacili u borbenosti, požrtvovanosti. nedopustivo je da primimo „šabačke kontre” kako mi to kažemo u Srbiji. Ne mogu da objasnim koliko sam ljut i razočaran, jer smo na papiru bolji, ali to nismo pokazali na terenu. Dozvolili smo previše prostora Mimici, koji nas je potopio sa 32 poena, svaka mu čast. Splitu želim sve najbolje i čestitam na zaluženoj pobedi“, rekao je Lazić, a oglasio se i Igor Rakočević.

„Nismo poštovali dogovor, znali smo da su dobri u igri dva na dva i u kontra napadima. Par puta smo se vraćali sa minus 10, ali nismo uspeli da prelomimo susret. Za nas je ovo početak, propustili smo šansu da dobro startujemo, ali verujem da će biti bolje u nastavku sezone“, nada se Rakočević.

Narednu utakmicu Beograšani igraju već u utorak na još jednom vrućem terenu, u Zadru. Zvezdi je sinoć pored borbenosti i požrtvovanja falila i organizacija u igri. Falila im je i agresivnost u odbrani koja ih je krasila u prošloj sezoni. Jeste da je to potpuno nov tim. Jeste da se igrači tek upoznaju. Ali definitivno moraju bolje. Navijači to od njih očekuju već protiv Zadra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter