0
Evroliga

Rival Partizana u Evroligi bio boli od Efesa

Bešiktaš osvojio Superkup Turske

Objavljeno: 30.09.12 u 18:35

Košarkaši Bešiktaša osvojili su prvi trofej u novoj sezoni, nakon što su u finalu Superkupa Turske savladali ljutog rivala Anadolu Efes rezultatom 77:75.

Do druge četvrtine oba tima su igrala prilično izjednačeno pa je i rezultat bio takav, u drugoj četvrtini Bešiktaš pravi seriju 9:0 pre svega odličnom odbranom, odlepljuje se pa se na odmor ide rezultatom 43:35. Osam poena razlike je imao BEšiktaš u pri početku poslednje četvrtine, Efes se trgao stigao na -2 ali nisu mogli da urade više od toga.

Ačik Tutku je predvodio Bešiktaš sa 14 poena, dok je Jordan Farmar kod Efesa ubacio 16 poena , Duško Savanović je u timu Efesa odigrao 14 minuta i zabeležio je 5 poena.

Bešiktaš se nalazi u Grupi B Evrolige, kao i naš predstavnik u ovom takmičenju, Partizan mts, a prvu utakmicu ove sezone u Evroligi crno-beli igraju baš protiv njih. .

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter