1
Fudbal

Ekipa iz Frankfurta nastavlja sa sjajnim igrama, opet na -2 od Bajerna

Ajntraht ne staje!

Objavljeno: 30.09.12 u 17:34

Ajntraht iz Frankfurta nastavlja da briljira u novoj sezoni! Ni posle 6. kola ne znaju za poraz, a došli su do pete pobede. Na prepunoj Komercbank areni trijumfovali su protiv Frajburga i to posle preokreta.
Prvo poluvreme je završeno bez golova, a prvi do vođstva stižu gosti preko Kruzea u 50. minutu. Ali samo je šest minuta bilo potrebno Aleksu Mejeru da postigne dva gola i donese nova tri boda ekipi Armina Vea, koja sada ima 16 bodova, samo dva manje od lidera Bajerna, a čak pet više od Dortmunda i Šalkea!

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Ajntraht ne staje! | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Whats up. Very nice web site!! Guy .. Excellent .. Amazing .. I’ll bookmark your blog and take the feeds additionally…I’m happy to locate a lot of helpful information right here within the article. Thank you for sharing..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter