0
Domaći fudbal

Zahavi kupuje Zvezdinu decu

Objavljeno: 29.09.12 u 11:45

Neki tvrde da je Lazara Markovića iz Partizana već kupio, a sad se pojavila informacija da Izraelac Pini Zahavi ima želju da za šest miliona evra otkupi ugovore mladih igrača Zvezde Nikole Maksimovića, Srđana Mijailovića i Filipa Mladenovića.

 

U praksi to otprilike izgleda ovako: on klubu da šest milki (ne čokolada, nego evra), igrači ostaju u Zvezdi, koja im daje plate, a sav novac od transfera ovih momaka išao bi njemu.

 

Kratko i jasno. I tu bi kao obe strane trebalo da budu zadovoljno, ali nešto mi se čini da bi Izraelac profitirao mnogo više, jer momci vrede, za tri-četiri godine, možda i ranije cena će im biti daleko veća.

 

Međutim, u Zvezdi tvrde da to nije istina, nego da sa Zahavijem pregovaraju oko transfera za jednog svog igrača.

 

„Istina je da razgovaram s Zahavijem, koji ima ponudu od jednog kluba za našeg igrača. Imam odobrenje Upravnog odbora da pregovaram oko uslova transfera, a konačnu odluku doneće UO. Kad sve bude dogovoreno obavestićemo javnost“, kaže vršilac dužnosi generalnog sekretara Zvezde Stefan Pantović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter