0
Fudbal

Dortmund se iznervirao, a ceh je platio Menhengldbah

Petarda milionera

Objavljeno: 29.09.12 u 20:28

Borusija iz Dormnuda je pre susreta sa Menhengladbahom imala tačno -10 u odnosu na Bajern. Iznervirao se Jirgen Klop, a i njegovi igrači, zbog remija sa Ajntrahtom, pa su morali na nekom da iskale bes. Menhengladbah je u nezgodnom momentu došao na Signal Iduna Park…
Milioneri su im dali pet komada i slavili veoma, veoma ubedljivo! Do 35. minut na semaforu je stajalo 0:0 i izgledalo je da će se Dortmund opet mučiti. Ali tada pogodak postiže Marko Rojs, a pet minuta kasnije upisuje se i Neven Subotić na asistenciju Kube Blaščikovskog.
U drugom poluvremenu je nastavljena kanonada, a Menš je delovao potpuno pogubljeno na terenu. Rojs postiže sjajan gol u 70. minutu, a do kraja golove daju i Gundogan i Blaščikovski.
Dortmund se ovom pobedom popeo na treće mesto i ima isti broj bodova kao i Šalke, ali bolju gol razliku. U odnosu na Bajern i dalje imaju -7, a u sledećem kolu gostuju Hanoveru, a pre toga imaju meč Lige šampiona sa Sitijem na Itihadu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter