0
Domaći fudbal

Četiri pobede domaćina

Odigrano šest mečeva JSL-a

Objavljeno: 29.09.12 u 18:29

Posle derbija kola u Novom Sadu koji je Partizan rešio u svoju korist sa 0:3 igralo se još pet utakmica u kojima su domaći ostvarili četiri pobede.

U nišu na renoviranom Čairu Radnički je bio neumoljiv protiv BSK-a 4:1 i zaboravio na poraz od Zvezde u kupu od pre neki dan. Pred oko pet hiljada gledalaca domaći su poveli golom kapitena Ranđelovića a gostima izjednačenje donosi Sotirović. Rezultatska neizvesnost je potrajala do 81. minuta, kada je Milan Jovanović osigurao trijumf Radničkom, dok je četiri minuta kasnije pobedu domaćih još ubedljivijom učinio Stojanović, za konačnih 4:1.

U Ivanjici je viđen het trik Silve za pobedu Javora protiv OFKe od 3:1. Fudbaleri Slobode danas su na svom terenu savladali ekipu kulskog Hajduka i tako se na najbolji način oporavili od iznenađujuće eliminacije u šesnaestini finala Kupa od Inđije. Dva gola je postigao Tijago za preokret, dok je strelac za goste bio Veselinović.

Pazarci su kao domaćini pobedili najprijatnije iznenađenje ove sezone, Donji Srem, ekipa Dragoljuba Bekvalca je slavila rezultatom 2:0, a oba gola postignuta su u drugom poluvremenu utakmice.

Pred praznim tribinama “Čika Dače“, Radnički ni danas nije uspeo da prekine dugi niz bez pobede. Podelili su bodove sa Spartakom 1:1.

 

Jelen Superliga, 7. kolo:
Javor – OFK Beograd 3:1
Silva 18, 63, 90 – Jovanović 41
Radnički KG – Spartak 1:1
Simović 31 – Despotović 29
Radnički Niš – BSK Borča 4:1
Ranđelović 11, 45, Jovanović 81, Stojanović 85 – Sotirović 13
Sloboda – Hajduk 2:1
Tijago 34, 73 – Veselinović 29
Novi Pazar – Donji Srem 2:0
Bogunović 48, Damnjanović 73p

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter