0
Fudbal

Vodili 2:0, ali na kraju Katalonci odneli sva tri boda kući

Nesrećna Sevilja protiv Barse

Objavljeno: 29.09.12 u 23:56

U derbi meču 6. kola Primere Barselona je uz neverovatnu količnu sreće i pomoć sudije došla do pobede na Ramon Sančez Pichuanu! Sevilja je vodila sa 2:0, ali je na kraju Barsa slavila sa 3:2, a okrenuli su meč pogotcima u 89. i 90. minutu! Pride, kod rezultata 2:1 sudija Miguel Lahoz je isključio Garija Medela, koji se uneo u lice Fabregasu, koji je pao, pa je Medel isključen, a to zaista nije zaslužio. Igrači i stručni štab Sevilje imaće šta da kažu posle ovog meča!
Piotr Trohovski je doveo Sevilju u vođstvo u 26. minutu, a Alvaro Negredo je povisio na 2:0 u 48. minutu nakon što je Medel oduzeo loptu na sredini terena i asistirao. Fabregas uspeva da smanji na 2:1 sjajnim udarcem sa ivice šesnaesterca, a treba istaći da je Sevilja imala više prila i u prvom poluvremenu i da je mogla da vodi i ubedljivije. A onda kreće šou program. Palop brani sve i svašta i sve do 72. minuta je izgledalo da će Sevilja uspeti da odoli. A tada crveni karton dobija Medel u već opisanoj situaciji…
Do 89. minuta bilo je 2:1 za Sevilju, a tada Mesi asistira Fabregasu za 2:2, a u trećem minutu nadoknade gol postiže David Vilja i donosi nova tri boda Barseloni koja ostaje sa 100% učinkom iako je u jednom momentu izgledalo da će izgubiti meč. Sjajan povratak, ali Barsa je pokazala da je ranjiva.
U sledećem kolu Sevilja gostuje Selti, dok Barselona dočekuje madridski Real u novom El Klasiku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter