0
Fudbal

Juventus rešio derbi meč sa Romom u prvih 20 minuta

Nemilosrdna dama

Objavljeno: 29.09.12 u 22:36

Neverovatna serija torinskog Juventusa se nastavlja. I posle 45 mečeva u Seriji A ne znaju za poraz, a tako su lako u derbiju kola savladali Romu da je to neverovatno.
Juventus je poveo u 11. minutu golom Andree Pirla iz slobodnog udarca, da bi samo pet minuta kasnije bilo 2:0. Kastan je igrao rukom, pokazano je na belu tačku, a Arturo Vidal je siguran. U 19. minutu je već 3:0! Arturo Vidal je asistirao Matriju koji je opet savladao Stekelenburga. Sve je bilo rešeno, sve je bilo jasno!
Uspela je Roma do kraja meča da smanji na 3:1, dosuđen je jedanaesterac i za njih. Osvaldo siguran sa bele tačke, a penal je dosuđen zbog prekršaja Bonućija nad Destrom. Đovinko je uspeo da se upiše do kraja susreta i postavi konačan rezultat u 90. minutu – 4:1.
U sledećem kolu Juventus gostuje Sijeni, dok Roma dočekuje Atalantu. Da li treba reći uopšte da je Juve prvi sa 19 bodova od mogućih 21.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter