0
AdmiralBet ABA Liga

Makedonski MZT Cibonu u Zagrebu sa 77:72 i napravio najveće iznenađenje kola

MZT iznenadio Cibonu, Cedevita rutinski

Objavljeno: 29.09.12 u 23:40

Tim iz Skoplja je Cibonu pobedio zahvaljujući odlično odigranoj  drugoj četvrtini koju je dobio sa 26:11. Sve do 35. minuta MZT je imao dvocifrenu prednost, Cibona je u finišu uspela da priđe na -2 (71:69) na minut do kraja, ali nije uspela da preokrene. Kod Makedonaca timu najefikasniji je bio Amerikanac Kejd Dejvis sa 21 poenom i  Gjorgij Čekovski je ubacio 13 poena, kod domaćih najbolji su bili  Tomislav Zubčić  17 poena i Džastin Hamilton koji je ubacio poen manje.

Budućnost se dobro držala do samog kraja protiv najskupljeg tima Jadranske lige ali je sigurnom završnicom Cedevita ostvarila pobedu na premijeri i teškom gostovanju u Podgorici. Di Bost je sa 25 poena u dresu Budućnosti bio najefikasniji na meču. a Aleksa Popović je postigao 17 poena. Francuz Želabal je postigao 18 poena za Cedevitu, Lukša Andrić je ubacio 12 poena, a Predrag Šuput 11.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter