0
ATP

Tipsarević poražen!

Objavljeno: 29.09.12 u 11:17

Simon je do pete pobede u šest međusobnih duela sa Tipsarevićem došao sa 6:4, 6:4, posle jednog sata i 45 minuta igre.

 

 

Francuz će u nedelju u borbi za titulu igrati protiv boljeg iz susreta Finca Jarka Nieminena i Rišara Gaskea iz Francuske.

 

 

Simon je bolje ušao u meč i odmah je uspeo da oduzme servis Janku. Taj gem obeležili su i česti prekidi, pošto je nekolicina gledalaca koristila blic, što nije dozvoljeno, pa ih je sudija opominjao. Francuski teniser je odmah potom bio siguran i na svom servisu za prednost od 2:0. Tipsarević je u tim trenucima mnogo žurio da završi poen, ali je u trećem gemu prekinuo niz Francuza i smanjio na 2:1.

 

 

Na početku drugog seta, Janko nije ponovio greške iz prvog i bez problema je osvojio servis-gem, pre nego što mu je Simon istom merom uzvratio.

 

 

Francuz je u jednom trenutku izjednačio, da bi u narednom gemu ponovo dosta namučio Janka, ali je ovoga puta uspeo da mu oduzme servis i dođe do prilike da već u sledećem gemu servira za meč. Simon je u tome i uspeo bez izgubljenog poena, za trijumf posle jednog sata i 45 minuta igre.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter