0
Evropske lige

Bajern nastavlja da melje

Objavljeno: 29.09.12 u 17:33

Minhenski Bajern ne staje sa pobedama. U meču 6. kola Bundeslige Bavarci su slavili u Bremenu sa 2:0, a od ostalih rezultata treba istaći prvi trijumf Štutgarta ove sezone.
Bajern i Verder su odigrali krajnje dosadno prvo poluvreme, ali je usledilo spektakularnih drugih 45 minuta. Šanse su se ređale, Bajern ih je imao više, Riberi je bio najbliži golu ali je pogodio stativu, nakon što je izbacio dvojicu protivničkih igrača. Hejnkes kod rezultata 0:0 uvodi u igru Mandžukića i Šaćirija. Ali niko od njih nije prelomio meč, već Brazilac Luiz Gustavo! Fantastičan udarac sa 19 metara za vođstvo u 81. minutu. A samo dva minuta kasnije Verder je nokautiran, Šaćiri za Mandžukića i 2:0 za Bajern. Skor Bajerna 6-0-0! I to bez Marija Gomeza.


Štutgart je konačno ostvario pobedu ove sezone! Gostovali su Nirnbergu i poveli već u prvom minutu preko Vedada Ibiševića, a meč je rešio sjajni Martin Harnik.
Leverkuzen se dugo mučio protiv Grojter Firta, u prvom poluvrmenu nije bilo golova, ali je proradio u drugom delu igre Sidni Sem i postigao dva gola za drugu pobedu u nizu farmaceuta.
HSV je nastavio tradiciju i opet savladao Hanover. Jedini gol na meču postigao je Rudnevs. A u poslednjem susretu koji je odigran u ovom terminu bez golova su odigrali Hofenhajm i Augzburg.
Rezultati 5. kola Bundeslige:

Dizeldorf 2 2 Šalke
Levekuzen 2 0 Grojter Firt
HSV 1 0 Hanover
Hofenhajm 0 0 Augzburg
Nirnberg 0 2 Štutgart
Verder 0 2 Bajern
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter