in ,

Zvezdu zanima samo pobeda

Fudbaleri  Crvene zvezde igraju protiv  Smedereva,  u subotu 29. septembra od  19 časova na Marakani.  Posle tri uzastopna gostovanja crveno-beli će ponovo biti domaćini na Marakani.

Aleksandar  Janković, trener crveno belih ne krije da je malo zabrinut pred sutrašnji meč.
„Nama utakmica  protiv Smedereva dolazi  umetnuta  između  tri teška gostovanja i pred  dva teška gostovanja. Ovo je možda za nas psihički najteža utakmica jer svi očekuju pobedu.  Plašim se da se naši igrači psihički  ne opuste.  Poštujem ekipu  Smedereva,  kao skup iskusnih igrača. Posle dugo vremena igramo na  Marakani, što me izuzetno raduje, tako da očekujem izuzetnu posećenost“, rekao je Janković.

U dosadašnjem toku prvenstva igra Crvene zvezde nije bila na nivou renomea kluba, ali su rezultati tu. Iako tim iz Ljutice Bogdana teško dolazi do pobeda, za sada nisu izgubili nijedan meč, a odigrali su samo jednom nerešeno, pa navijači Crvene zvezde mogu da budu zadovoljni.

„Prioritet našeg  tima je  pobeda. Nisam opterećen time da nekog ubedljivo pobedimo, to će doći samo od sebe. Radimo uvek sa istom željom, sa istim entuzijazmom, tako da ta utakmica koja prelama će se sama dogoditi“ zaključuje šef struke crveno-belih Janković.

Aleksandar Pantić defanzivac kluba iz Ljutice Bogdana će prvi put igrati na Marakani u crveno belom dresu.
„Posle nekoliko teških uzastopnih gostovanja ponovo igramo na svom stadionu. Ekipu Smedereva  ne poznajem dobro, gledao sam ih na Banjici kada su igrali i tada su mi se učini kao solidna ekipa. Ali nas to ne interesuje, jer mi želimo pobedu“, zaključio je mladi reprezentativac  Pantić.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Sebastijan Leb smanjuje broj trka

Crnogorci optužuju Srbe