0
Domaći fudbal

Pini Zahavi zainteresovan za Zvezdim trio Maksimovič, Mijailović, Mladenović

Zahavi želi Zvezdin trio M

Objavljeno: 28.09.12 u 10:17

Menadžerska agencija Pinija Zahavija želi da otkupi ugovore talentovanih igrača Crvene zvezde Nikole Maksimovića, Srđana Mijailovića i Filipa Mladenovića, piše „Sportski žurnal“.

Kako je i sam potvrdio vršilac dužnosti generalnog sekretara FK Crvena zvezda Stefan Pantović boravio je u Londonu sa još jednim članom uprave gde su se sastali sa poznatim izraelskim menadžerom.

Crveno beli su spremni da prodaju ugovore trojice igrača, a za uzvrat bi dobili između 5 i 6 miliona evra što bi veoma pomoglo finansijskoj situaciji u klubu. Fudbaleri bi ostali na Marakani, a uprava bi, koliko toliko, rešile neke finansijske probleme, kao što su zaostale plate, piše „Sportski žurnal“.

Ostaje da se vidi da li je ovo dobar potez uprave crveno belih, pošto bi vrednost ovih talentovanih fudbalera jednog dana mogla da se udvostruči, a možda čak i utrostruči.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter