0
Fudbal

Danijel Pranjić rekao zbogom selekciji Hrvatske nakon Štimčevog poziva Brazilcu iz Dinama

Pranjić napustio Hrvate zbog Samira

Objavljeno: 28.09.12 u 15:00

Poziv Igora Štimca veznom igraču Dinama Samiru da debituje za reprezentaciju Hrvatske u narednim mečevima kvalifikacija za Svetsko prvenstvo je uzburkao strasti u hrvatskom fudbalu. Štimac je ovim potezom naljutio Danijela Pranjića. Novi fudbaler Sportinga odlučio je da napusti dres „vatrenih“ nakon što ga je Štimac izostavio sa spiska reprezentacije.

„Stvarno nemam ništa protim dečka, ne poznajem ga, odličan je igrač, ali ne mogu da prihvatim način na koji se sve to radi. Teško mi je to da kažem, ali više neću igrati za reprezentaciju. Pošto me je selektor izostavio sa prethodnim utakmica, rekao sam sebi da ako pozovu Samira, to će biti tačka na kojoj ću prelomiti odluku koja se u meni kuva  zbog nezadovoljstva svime što se događa oko reprezentacije“, poručio je Pranjić.

Ovo je samo još jedan u nizu sukoba selektora sa reprezentativcima Hrvatske koji su sve nezadovoljniji radom sa Igorom Štimcem.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter