0
Američki fudbal

Pobeda Baltimora

Objavljeno: 28.09.12 u 09:56

U prvoj utakmici 4. vikenda NFL-a Rejvensi su trijumfovali protiv Braunsa sa 23:16 (0:0, 9:7, 14:3, 0:6), ali ovu utakmicu je obeležio povratak glavnih sudija. Sudije su bile nezadovoljne svojim primanjima, pa je usledio „lokaut“. Dogovor između čelnika NFL-a  i arbitara je postignut, pa su se glavne sudije vratile na teren. Sada će sudije, koje su „privremeno“ zaposleni u ligi u narednih sedam godina imati konstantan rast prosečne plate koja će od sadašnji 149.000 dolara dostići iznos od 205.000 dolara 2019. godine.

Iako nije bilo osvojenih poena u prvoj četvrtini, Baltimor je izgledao ubedljivije. Prvi su došli do vođstva tačdaunom Toreja Smita koji je iskoristio odličan pas Džoa Flakoa, ali nisu iskoristili šansu za ekstra poen. Povećavaju Rejvensi vođstvo šutem za tri poena. Na odmor se otišlo rezultatom 9:7, nakon što je tačdaun trčanjem za goste postigao Ričardson.

U nastavku meča nastavili su domaći igrači da dominiraju. Falko je istrčao još jedan tačdaun za svoju ekipu, Klivlend je smanjio šutem za tri poena sa 51 jarde, a nedostižnu prednost Rejvensima donosi Vilijams koji je postigao tačdaun nakon što je presekao pas Brendona Videna. Gosti su uspeli samo da ublaže poraz sa još dva fild gola, pa je konačan rezultat bio 23:16 za Baltimor koji sada ima skor od 3 pobede i jednog poraza.

NFL, raspored utakmica 4. vikenda

Četvrtak
Baltimor – Klivlend 23-16

Nedelja
Bafalo – Nju Ingland
NY Džets – San Francisko
Sent Luis – Sijetl
Atlanta – Karolina
Detroit – Minesota
Kanzas Siti – San Dijego
Hjuston – Tenesi
Džeksonvil – Sinsinati
Denver – Ouklend
Arizona – Majami
Tampa Bej – Vašington
Grin Bej – Nju Orleans
Filadelfija – NY Džajants

ponedeljak
Dalas – Čikago

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter