0
AdmiralBet ABA Liga

Dan pre starta nove sezone, KK Radnički je potvrdio unapređenje saradnje sa kompanijom FIAT

Fiat generalni sponzor Radničkog

Objavljeno: 28.09.12 u 18:05

Radnički nikad nije bio jači nego ove godine. Pokazala su to i pojačanja koje je doveo i odigrane pripremne utakmice. Samim tim radnički ove sezone puca visoko a to su videli i ljudi iz FIATA.

Prvi čovek italijanske kompanije u Srbiji Antonio Ćezare Ferara i predsednik Radničkog Ivan Grujin potpisali su ugovor o generalnom sponzorstvu, čime je napravljen značajan korak napred u saradnji koja je i do sada postojala.

Top menadžment kompanije FIAT je sportski nastrojen, što nam je olakšalo pregovaračku poziciju. Nije bilo nikakvih barijera, niti suvišnih tumačenja značaja Radničkog i sporta uopšte u Kragujevcu. Prilično su upućeni u sva sportska dešavanja, kako u Kragujevcu, tako i u Srbiji, pa smo govorili ‘zajedničkim jezikom’“, izjavio je predsednik Kragujevčana.

Radnučki će sutra na dresovima nosisiti i FIAT-ov logo. A sezonu počinju utakmicom protiv Olimpije kao domaćini.

Top menadžment kompanije FIAT je sportski nastrojen, što nam je olakšalopregovaračku poziciju. Nije bilo nikakvih barijera, niti suvišnih tumačenja značaja Radničkog i sporta uopšte u Kragujevcu. Prilično su upućeni u sva sportska dešavanja, kako u Kragujevcu, tako i u Srbiji, pa smo govorili ‘zajedničkim jezikom’. Od danas smo pod budnim okom menadžmenta i zaposlenih u ovoj kompaniji. Naše je zadovoljstvo da će nam ubuduće biti stalni gosti na utakmicama u Kragujevcu, a naša je odgovornost da tu simbiozu Fijata i Radničkog obogatimo najkvalitetnijim košarkaškim predstavama. Tokom ovih godinu dana saradnje sa Fijatom, naš košarkaški klub se poistovetio sa sloganom kompanije koji je plasiran iz Kragujevca – „Mi smo ono što stvaramo“. Time iskazujemo motivaciju koja vlada u Radničkom da stvaramo nove igrače šumadijskog ABA ligaša, da plodovi našeg rada budu i novi reprezentativci Srbije. To će u isto vreme biti i uspesi kojima ćemo donositi radost vernim pristalicama ne samo u Kragujevcu, već širom centralne Srbije. Ugledajući se na Fijat, jasan nam je put uspešnog poslovanja u košarkaškom sportu. Cilj Radničkog u novoj sezoni je da se domogne evro-takmičenja višeg ranga od Jadranske lige, poput Evrokupa. Uz podršku partnera kao što je Fijat, sada naš generalni sponzor, ubeđeni smo da to možemo da postignemo.“, izjavio je Grujin.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter