1
Fudbal

Srpski internacionalac briljira u Helsinborgu

Đurđić oduševljava

Objavljeno: 28.09.12 u 19:49
Nikola Đurđić nastavlja da oduševljava ljubitelej fudbala u Švedskoj. Protiv Geteborga je upisao gol i asistenciju za bod svog tima protiv lidera na tabeli. Pogodak je dao u 88. minutu, a pre toga je maestralno asistirao.
„Trenutno sam u dobroj formi i to se vidi na terenu. U klubu su svi zadovoljni mojim partijama. Nadam se da ću uspešnu seriju nastaviti u nedelju kada dočekujemo Atvidaberg. Imao sam mnogo manje problema u prilagođavanju nego što sam očekivao. Za sada uživam. Pozajmica traje do kraja sezone, a Helsingborg ima opciju da me otkupi posle toga. Nadam se da će se to desiti, ukoliko možda nešto bolje ne iskrsne u međuvremenu.“
0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title ĐurÄ‘ić oduÅ¡evljava | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Casana blog for anyone who wants to attempt out out around this theme. You respond so some its nearly exhausting to contend with you (not that I real would want…HaHa). You definitely put a new whirl on a topic thats been holographic nearly for geezerhood. Good force, only outstanding!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter