0
Auto Moto

Vilijams zadovoljan formom

Objavljeno: 27.09.12 u 14:27

Šef inžinjera u timu Vilijamsa Mark Gilan kaže da su u timu ubeđeni da je bolid brz i da će im forma biti u usponu uprkos činjenici da su ostali bez bodova u Singapuru. Pastor Maldonado se kvalifikovao na drugu poziciju sa koje je i startovao i sjajno vozio dok mu se nije dogodio peh sa curenjem hidraulike koji ga je naterao da odustane od trke.

 

I Bruno Sena je bio dobar do pred sam kraj trke kada ga je problem sa KERS sistemom zaustavio pred sam kraj. Uprkos ovim kvarovima, Gilan kaže da su dobili veliku dozu samopouzdanja jer je bolid brz. „Ovo nam daje veliko samopouzdanje. Videli smo da je automobil sposoban da se kvalifikuje za prvi red i to je veoma impresivna stvar. U suštini, vikend je bio frustrirajući zato što smo ostali bez bodova, ali oba vozača su dobro vozila i verujemo da ćemo na sledećoj trci imati više sreće“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter