in ,

Terza ponovo u sedlu?

Apsolutne vlasti u OFK Beogradu od danas neće biti, jer zaseda Skupština kluba koja bi trebalo da razdvoji funkcije predsednika kluba i predsednika Upravnog odbora. To znači da jedan čovek, barem na papiru, neće imati ovlašćenja da sam odlučuje o svemu, što je precizirano i novim klupskim Statutom.

 

Dosadašnji prvi čovek kluba Momčilo Minić sigurno će ostati na mestu predsednika Skupštine, dok će na čelo Upravnog odbora, gotovo izvesno doći nekadašnji predsednik OFK Beograda i Fudbalskog saveza Srbije Zvezdan Terzić.

 

Njegov protivkandidat trebalo bi da bude Dragoljub Lekić, ali Terza je u debeloj prednosti u odnosu na njega. Ostaje da stigne i zvanična potvrda s Omladinskog stadiona, ali čudio bi trebalo da se dogodi, pa da Terzić ne dobije novu funkciju u OFK Beogradu!

0
0

Jedan komentar

Odgovorite
  1. When I first saw this title Terza ponovo u sedlu? | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. I am tottaly a new fan of that blog! I enjoy blogs and am happy to find this place where i can gush about all things!
    uKristenBoeB

    0
    0

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Pobeda za „crno-bele“ u Zagrebu

Hjundai u WRC šampionatu