1
Domaći fudbal

Bivši prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije imenovan na funkciju predsednika OFK Beograda, koju je obavljao pre šest godina

Terza i zvanično

Objavljeno: 27.09.12 u 21:53

Zvezdan Terzić novi je predsednik OFK Beograda. S te funkcije je otišao pre šest godina, kad je preuzeo rukovođenje Fudbalskog saveza Srbije, odakle je otišao u zatvor zbog sumnje u malverzacije za vreme boravka na Karaburmi, a sad se opet vraća na čelo “romatičara”.

To je epilog današnje Skupštine kluba, koja mu je jednoglasno ukazala poverenje, mesto potpredsednika je dobio Dragoljub Lekić, a generalni sekretar je Dragan Mrvaljević

„Kad je ceo svet u krizi i svi stežu kaiševe, situacija u klubu nije najbolja. Plate kasne, dugovi se gomilaju, a da bismo normalno funkcionisali neophodno nam je 150.000 evra mesečno. Trenutno ni ja ne vidim jasno rešenje, ali verujem u sebe i u sve nas.

OFK je u rukama nas ofkovaca i uz stabilizaciju rešićemo pitanje stadiona jer od 2009. godine ne znamo ko je njegov korisnik. Do sada je u stadion uloženo 1,5 miliona evra i red je da klub zna na čemu je.

Kao klub velike istorije i tradicije OFK Beograd mora da ima evropske ciljeve i od njih nećemo odstupati, a nadam se da ćemo ih ponovo doživeti“, rekao je Terzić.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Terza i zvanično | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Casana blog for anyone who wants to attempt out out around this theme. You respond so some its nearly exhausting to contend with you (not that I real would want…HaHa). You definitely put a new whirl on a topic thats been holographic nearly for geezerhood. Good force, only outstanding!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter