1
Domaći fudbal

Rubin ispao

Objavljeno: 27.09.12 u 12:03

Partizan je drugoligašu Proleteru iz Novog Sada s potpuno izmenjenom ekipom dao četiri komada za poluvreme, a Rubin je kao aktuelni osvajač nacionalnog kupa Rusije ispao već u prvom kolu od drugoligaša Jeniseja – 1:2.

 

Ovaj podatak ne mora ama baš ništa da znači pred utakmicu 2. kola Lige Evrope koju će srpski šampion na svoj rođendan 4. oktobra igrati u Kazanju, ali ajde malo da se ložimo.

 

Kao, igrači Rubina su u velikom kanalu posle ovog poraza, atmosfera je loša, navijači zvižde i plaše se siline Partizana, koji je pokazao, da i u rezervnom sastavu može da gazi. Rusi su u panici i nadaju se da ih crno-belio neće napuniti i očeekuju da se časno bore protiv daleko jače ekipe iz Beograda.

 

Uh, malo sam se zaneo, ali nema veze. Poenta je da su crno-beli dobili, da su Rusi izgubili, a sve ostalo je zaista nebitno.

 

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Rubin ispao | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hello. Very cool blog!! Guy .. Beautiful .. Amazing .. I will bookmark your website and take the feeds also…I am happy to locate numerous useful info here within the post. Thank you for sharing…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter