0
Ostali sportovi

Rukometaši Partizana pružili snažan otpor ruskoj ekipi Čehovski medvedi, ali na kraju, ipak, izgubio meč 1. kola Lige šampiona – 38:31 (21:16)

Poraz u Moskvi

Objavljeno: 27.09.12 u 20:26

Nisu vodili, nijednog trenutka čak nisu uspeli ni da izjednače, ali su rukometaši Partizana pokazali hrabrost (da ne kažem nešto drugo) u duelu protiv favorizovanih Čehovskih medveda – 38:31 (21:16).

Crno-beli su tako porazom započeli učešće u Ligi šampiona, ali daleko od toga da su se obrukali. Igrači trenera Aleksandra Brkovića prikazali su hrabru igru protiv “reprezentacije Rusije u malom”, a snažan otpor pogotovo su pružili u drugom poluvremenu.

U jednom trenutku srpski šampion je čak uspeo da uđe u neizvesnu završnicu smanjivši prednost rivala na 28:27, ali za više nisu imali snage. Međutim, i pre utakmice je bilo nerealno očekivati da Partizan u Moskvi juri prve bodove u elitnom takmičenju, amada igra ovog mladog tima s Banjice ohrabruje.

Najefikasniji u taboru crno-belih bio je Nenad Maksić s deset golova, Nemanja Ilić je postigao osam, dok je Uroš Mitrović imao šest uspešnih šuteva.

Naredni meč Partizan kao domaćin u niškom Čairu 7. oktobra dočekuje nemački Flensburg.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter