0
Fudbal

Selektor reprezentacije Hrvatske kaže da su on i Siniša Mihajlović zaboravili sve nesporazume, koje su pre više od 20 godina napravili isključivo zbog mladosti

Miha i Štimac o Makedoncima

Objavljeno: 27.09.12 u 20:03

Pljuvali su se i prozivali jedan drugog, više od 20 godina bili mrski neprijatelji, a onda su uz asistenciju Alena Bokšića popili kaficu i zakopali ratne sekire. Shvatili su i Siniša Mihajlović i Igor Štimac da su pogrešili, a kako sada obavljaju selektorske funkcije u Srbiji, odnosno Hrvatskoj želeli su da spuste loptu i ne dižu nepotrebnu tenziju.

Miha i ja nismo razgovarali o prošlosti, kao što to pišu mediji. Mladi i impulsivni ljudi, kakvi smo mi tada bili prave greške, pa smo ih načinili i mi. Ne želimo da širimo mržnju, već da stvorimo pravi fudbalski ambijent“, rekao je Štimac, dok je Bokšić dodao:

„O čemu smo razogvarali? Najviše o Makedoniji, s kojom igramo mi, a nakon nas i Srbi, dok međusobni duel gotovo da nismo spomenuli, jer do te utakmice ima više od pola godine.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter