1
Domaći fudbal

Bajko, ti si prvi golman

Objavljeno: 27.09.12 u 11:35

Dobiješ svoju priliku, iskoristiš je i nastaviš da radiš, bez euforije i veličanja sebe. To je recept kojim se služi rezervni golman Crvene zvede Aleksandar Kirovski.

 

Na kup susretu protiv Radničkog u Nišu, trener Aleksandar Janković je odlučio da mu ukaže šansu umesto standardnog Bobana Bajkovića i ovaj ju je apsolutno iskoristio. Bio je na visini zadatka, ali je svestan da to nije dovoljno za mesto standardnog prvotimca.

 

„Smatram da sam bio na visini zadatka i zadovoljan sam kako sam iskoristio ukazanu šansu. Međutim, Bajko je i dalje prvi golman, a moj zadatak je da pomognem kad zatreba.

 

Ambijent u Nišu je bio fantastičan, to me je inspirisalo, jer je sjajan osećaj igrati pred 12.000 ljudi. Odigrali smo dobar meč i zasluženo se plasirali u dalji tok takmičenja“, kaže Kirovski.

 

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Bajko, ti si prvi golman | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. I’m not sure where you’re getting your information, but great topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for magnificent information I was looking for this image1

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter