0
Auto Moto

Valentino Rosi pred Aragon

Objavljeno: 26.09.12 u 11:13

Na narednoj trci koja se vozi na stazi Aragon u Španiji, Valentino Rosi će zajedno sa kolegom Nikijem Hejdenom tražiti potvrdu da je tim našao dobar setap za njihove Dukatije koji se cele sezone muče i zaostaju za Jamahom i Hondom.

 

Doktor je pred narednu, četrnaestu rundu šampionata izjavio: „Dolazimo na Aragon i donosimo pozitivne utiske sa staze Mizano, gde smo bili relativno zadovoljni rezultatom, iako znamo da je svaka trka priča za sebe.  Ovo će nam biti prva prilika da proverimo jesmo li zaista napredovali  na stazi koja je različita skroz od one prethodne.  Aragon je brza staza i veoma zahtevna i jako su bitni elementi gume i uglovi obaranja motora u krivinama.

 

Kad se to uzme u obzir posle zadnje trke smo radili testove sa novim viljuškama koje su mi se učinile dobre i koje su nam dale malo više gripa a u isto vreme, gume su bile manje opterećene. U svakom slučaju, videćemo, ovo će nam biti šansa da vidimo gde smo i da li smo napredovali.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter