0
AdmiralBet ABA Liga

Potvdio njegov menadžer

Miljenović u Radničkom

Objavljeno: 26.09.12 u 13:05

Sada već bivši igrač Partizana i mladi košarkaški reprezentativac Srbije Nenad Miljenović potpisaće četvorogodišnji ugovor sa kragujevačkim Radničkim. Ovu informaciju je potvrdio  menadžer Miodrag Ražnatović. Iako je Dule Vujošević juče demantovao ovo i napao medije „u službi protivnika“ ispostavilo se da je Miljenovič zatražio raskid ugovora. On je u razgovoru sa sportskim direktorom crno-belih Draganom Todorićem došao do zaključka da se ove godine neće naigrati u Partizanu pa je zatražio raskid ugovora. Iako se Miljenović vratio sa pozajmice iz Mega Vizure, Partizan je doveo dva stranca na poziciji pleja.

Miljenović je za Mega Vizuru je u Košarkaškoj ligi Srbije odigrao 26 utakmica u poslednjoj sezoni, prosečno je postizao 16 poena (bacanja 80%, dva poena 51%, trojke 36%), pet skokova, četiri asistencije i dve oduzete lopte – za 33 minuta koliko je u proseku provodio u igri.

Biće, bez sumnje, još jedno veliko pojačanje Radničkog.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter