0
Evropske lige

Atletiko Madrid je došao do nove pobede i prati Barselonu

Crveneo se Betis u porazu

Objavljeno: 26.09.12 u 22:58

Odigran je odloženi meč 3. kola Primere na stadionu Benito Vilamerin betis je dočekao madridski Atletiko. Jorgandžije su osvojile sva tri boda i tako ostale neporažene u novoj sezoni pod dirigentskom palicom Dijega Simeonea, a opet je junak pobede bio Falkao.
Betis je poveo preko Agre u 26. minutu, a samo 120 sekundi kasnije na semaforu je pisalo 1:1, stelac, gle čuda, Radamel Falkao. Betis opet dolazi do vođstva u prvom poluvremenu, a autogol je dao Huanfran.
Meč je maltene rešen u 47. minutu kada Perkis pravi penal i dobija crveni karton. Siguran sa bele tačke je Falkao za 2:2, a Dijego Kosta u 55. minutu donosi prednost gostima. Tačku na ovaj meč stavio je Raul Garsija u trećem minutu nadoknade, a Betis je pre toga ostao na terenu sa devetoricom zbog isključenja Kembela.
Atletiko je sada drugi na tabeli sa 13 bodova, samo dva manje od vodeće Barselone, dok je Betis ostao šesti. Atletiko u sledećem kolu gostuje Espanjolu, dok Betis igra takođe u gostima i to protiv Malage.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter