0
Fudbal

Dortmund već na -7 u odnosu na Bavarce, Ajntraht i dalje neporažen

Triler u Frankfurtu, moćni Bajern

Objavljeno: 25.09.12 u 22:02

Bajern se osamostalio na vrhu tabele Bundeslige posle 5. kola, pošto su savladali Volfsburg, a Ajntrah je remizirao sa Dortmundom.
Bajern je na Alijanc areni dočekao ekipu Volfsburga sa sve Feliksom Magatom, a tim Jupa Hejnkesa ni na ovom susretu nije imao problema, slavili su sa 3:0! Poveli su golom Bastijana Švajnštajgera, a vukove je dotukao Mario Mandžukić sa dva gola u drugom poluvremenu. Inače, Mandžukić je upravo iz Volfsburga stigao u Minhen.
Ajntraht je dočekao Dortmund i posle 45 minuta svi su očekivali rutinsku pobedu, jer su milioneri golovima Piščeka i Rojsa vodili sa 2:0! Ali onda šok za dva minuta. Ajgner na asistenciju Takašija Inuija smanjuje vođstvo Dortmunda, a upravo Japanac postiže drugi pogodak. Samo tri minuta kasnije Borusija dolazi do novog vođstva, grešku Bambe Andersona koristi Gece, koji je ušao u igru. Ali Brazilac se iskupio u 73. minutu kada je posle prekida bio najviši u skoku i izjednačio. Da sve bude crno po Dortmund pobrinuo se i trener Jirgen Klop koji je na samom kraju meča isključen.
Šalke je bez problema pobedio ekipu Majnca u Gelzenkirhenu 3:0. Farfan je bio siguran sa bele tačke, a pobedu je potvrdio sjajnim golom glavom Holtbi u 81. minutu i zatim se upisao i Finac Puki.
Fortuna iz Dizeldorfa nastavlja sa sjajnim igrama, a ni posle 5. kola nisu primili gol! Slavili su na gostovanju protiv Grojtera sa 2:0 golovima Finka i Larsena. Dizeldorf sada ima gol razliku 4:0 posle pet mečeva!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter