0
Auto Moto

Skoro me nabio na zid

Objavljeno: 25.09.12 u 11:57

Masa je gotovo izgubio kontrolu nad bolidom kada ga je Sena pritisao uz zid dok su prelazili 102 godine star most Anderson Bridž. Jako malo je falilo da dođe do ozbiljne kolizije između Mase i zida koji je izbegnut a Masa je nekim čudom uspeo da se izvuče i prestigne Senu bez dodirivanja. „Ono sa Senom? Mislim da su pravila veoma jasna i morali bi svi da ih poštuju“ rekao je Masa.

 

Već sam bio pored njega i morao je da mi ostavi prostora ali umesto toga, krenuo je da me pritiska ka zidu… bila je ovo izuzetno teška trka i žao mi je zbog onoga što se dogodilo u prvom krugu jer da nisam imao problema sa menjanjem delova na bolidu, verovatno bih mogao da budem blizu Alonsa što bi bilo važno za plasman celog tima. Morao sam do pit stopa što nam je poremetilo taktiku i morao sam da pazim na gume kako bi uspeo da završim trku a da pritom vozim maksimalno brzo.

 

Srećom po mene, sejfti kar je bio na stazi što nas je sve ponovo grupisalo, i nisam verovao da će mi super soft gume izdržati tako dugačak period. Performanse su definitivno bile potpuno različite u odnosu na ono što sam imao prethodnih dana, kao da sam vozio potpuno drugi auto“

 

Posle trke, mnogi su pomislili da je Sena popio kaznu koja je trebala na sledećoj trci da ga vrati deset mesta unazad na startu, ali se to nije desilo, jer su stjuarti zaključili slučaj još pre nego što je trka završena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter