0
Košarka

Iako je Dule Vujošević ovu informaciju demantovao i napao "medije u službi protivnika"

Ode i Miljenović

Objavljeno: 25.09.12 u 19:40

Prema informaciji koju je ovog popodneva objavio SOS kanal, talentovani plejmejker Nenad Miljenović je danas sporazumno raskinuo ugovor sa Partizanom i blizu je prelaska u ekipu Radničkog iz Kragujevca. Muta Nikolić je demantovao prelazak ali je potvrdio zainteresovanost:

Nismo doveli Miljenovića. Mi jesmo zainteresovani za njega, ali ko ne bi bio zainteresovan za mladog reprezentativca i jednog od najtalentovanijih igrača naše zemlje. Ako hoće da igra neka dođe kod mene“

Mladi plejmjeker se ne nalazi u protokolu na predstavljanju ekipe na Kalemegdanu što je dovoljan znak da je ipak podneo zahtev za raskid ugovora.

E sad, kako je Dule jutros izjavljivao da su to sve laži i spekulacije medija koji su stavljeni u službu „protivnika“, ostaje da se vidi šta će na ovo imati da kaže crnogorski stručnjak.

Miljenović se ovog leta vratio u Partizan sa pozajmice iz Mega Vizure, očekivalo se da dobije značajniju ulogu u podmlađenoj ekipi crno-belih ove sezone, ali nije uspeo da se nametne treneru Dušku Vujoševiću pored novopridošlih Vestermana i Tomasa.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter